Cum comand

1. Comanda telefonica

Puteti oricand sa comandati telefonic la nr. de telefon 0766.672.637. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare.

2. Comanda pe e-mail

Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la www.galaxiamarket.ro. E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra.

3. Comanda online

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare din partea stanga.

Pentru a compara produse aparent asemanatoare, odata intrat in pagina unui produs, utilizati modulul de comparare apasand butonul "Sistem de comparatie ". Comparatia poate fi facuta numai pentru produse din cadrul aceleiasi categorii. Puteti compara maxim 4 produse odata.

Pentru a gasi produsul dorit puteti folosi si caseta Cauta produse in magazin, situata in partea stanga superioara.

Ca sa previzualizati o posibila comanda, puteti adauga produsele dorite in Cos si apoi sa le vizualizati apasand pe butonul de Cos aflat in partea dreapta superioara. Pentru aceasta nu trebuie sa fiti autentificat. Tot de aici poti sa "Vizualizezi" sau sa "golesti cosul" de cumparaturi.

Realizarea efectiva a comenzii se realizeaza in 3 pasi: Pasul 1 din 3 - Adaugarea de produse in cos, Pasul 2 din 3 - introducerea datelor de livrare si Pasul 3 din 3 - Apasarea butonului "Trimite comanda".