Cum platesc

1. Plata cu numerar la livrare = Ramburs

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii

2. Ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de furnizorul produselor in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului. Livrarea produselor, se va face in acest caz, dupa confirmarea platii.

Aceasta poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul dumneavoastra deschis la Galaxia Market.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: S.C. EVIPRIM COM S.R.L.

Cod Fiscal: RO16206385

Adresa:Câmpineanca, Str. Ion Creanga, Nr. 18, Cod postal 627055, Judet Vrancea

Cont IBAN: RO74RNCB0827114609530001

Banca:Banca Comerciala Romana, Sucursala Focsani

3.Plata cu cardul

Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PayU. Galaxia Market nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.