Friendly Organic Detergent manual de Vase 1000ml din Ulei Organic de Portocale

  • Produsul este In stoc
21,30 lei

Comenzi telefonice 0766.672.637 sau email: contact@galaxia-market.ro

Descriere

Formulă eficientă cu ulei organic de portocale indepărtează cu ușurință grăsimea și murdăria și lasă vasele curate și strălucitoare. Testat dermatologic. Hipoalergenic.

Instrucțiuni: Doza recomandată la 5 litri apă: pentru vase murdare 10ml(2/3 lingură), pentru vase foarte murdare 12-15ml(1lingură).                                                           

ATENȚIE: Provoacă o iritare gravă a ochilor. Conține: ulei esențial de portocale. Poate provoca o reacţie alergică. Spălaţi-vă minile bine după utilizare. Purtați echipament de protecţie a feței/a ochilor.N CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Dacă iritarea ochilor persistă: consultaţi medicul. A nu se lăsa la ndemna  copiilor.                                          

Ingrediente: apă, sulfat de sodiu coceth, Sodium 5%-15% surfactanți anionici,<5% surfactanți non-ionici, <5% surfactanți amfoterici, *Ulei Esențial de Portocale, phenoxyethanol, acid benzoic, acid dehidroacetic, limonene. *Din Agricultură Ecologică!

Fabricat in Italia

Comentarii

Adauga un review

Momentan nu exista niciun review la acest produs !