Friendly Organic DetergentPentru Podele & Multisuprafe?e 1000ml

  • Produsul este In stoc
21,30 lei

Comenzi telefonice 0766.672.637 sau email: contact@galaxia-market.ro

Descriere

Cu Ulei Esențial de Citronella Friendly Organic Soluția Pentru Curățenia Podelelor & a altor Suprafețe este un produs conceput pentru a curăța multiple suprafețe precum podele, chiuvete, căzi de baie, blaturi, pete de murdărie etc. Acest detergent natural, puternic și eficient ce este formulat Cu Ulei Esențial de Citronella, curăță și n același timp lasă o mireasmă revigorantă pe podele și suprafețe.

Instrucțiuni: Utilizare diluată: Pentru a curăța suprafețe mari adăugați 45 ml (6 capace) la 5 litri de apă. Pentru suprafețe de marmură adăugați 15 ml (2 capace) la 5 litri de apă. Nu este nevoie să clătiți.

Utilizare directă: Pentru a curăța suprafețe mici turnați o cantitate pe mică pe un burete umed sau direct pe suprafață. Clătiți după utilizare.Testați pe o suprafață ascunsă nainte de utilizare.

Ingrediente: Apă, Alcool Denat., Caprylyl/Capryl Glucoside, Guma Xantan(Extras de porumb), Potassium Cocoate, Potassium Oleate,  Cymbopogon Nardus Oil * (ulei esntial de citronella),Geraniol, Citronellol,  Limonene.

Mai puțin de 5%: agenți tensioactivi anionici, neionici, săpun.

* Din agricultură organică 

Produsele Friendly Organic sunt certificate de organismul de certificare ICEA. 

Fabricat in Italia

Comentarii

Adauga un review

Momentan nu exista niciun review la acest produs !